Avisar de contenido inadecuado

Races de gossos: Pastor Alemany

 TAGS:El Pastor Alemany és una de les races de gossos de mida gran preferides per les famílies que tenen patis espaiosos per jugar i córrer amb ells, i són anomenats també gossos policia. El Pastor Alemany mascle ha de pesar entre 30 i 40 quilos mentre que una femella en condicions saludables ha de pesar entre 22 i 32 quilos. Tens un pastor alemany? Vols saber més sobre la teva mascota

Aquesta raça de gossos és intel·ligent, àgil i fàcil d'ensinistrar; els pastors alemanys resulten excel·lents gossos de companyia, ja que són obedients i afectuosos amb els nens, que gaudeixen jugar hores sencers al seu costat. 

El Pastor Alemany va començar a criar-se a l'any 1899, després de l'encreuament entre un pastor d’Alemanya central i un pastor del sud d'Alemanya. Aquest gos va resultar ideal per realitzar tasques exigents de pasturatge protegint ramats contra els llops, per la qual cosa fou desenvolupat amb una estructura física forta i un caràcter estable. El pastor alemany compta amb uns ossos secs i una bona musculatura, pel que és apte per a realitzar treballs de combat, així com també de guàrdia i guia. 

El pelatge del pastor alemany és doble: posseeixen una llaneta interna i el pèl extern és dens i gruixut, de color fosc. A la part posterior de les seves extremitats el pèl és més llarg i posseeix un “vestit” a manera de pantalons a les cuixes. 

Addicionalment, el Pastor Alemany és utilitzat com a guia per a persones invidents, és pacient i protector, i aquestes característiques, sumades a la seva intel·ligència innata, fan d’ell l'opció ideal per acompanyar persones minusvàlides en els seus recorreguts pel carrer. Els ulls del Pastor Alemany són de grandària mitjana i de color fosc. Els gossos d’aquesta raça que viuen a la ciutat requereixen neteja amb un drap humit en aquesta àrea, ja que la contaminació els embruta fàcilment, el que genera lleganyes. També és important netejar les orelles periòdicament, però amb molta delicadesa per que no caigui la brutícia a l'interior del canal auditiu. 

Els pastors alemanys poden arribar a viure entre 10 i 12 anys, i han de ser portats a fer exercici de forma contínua perquè utilitzin totes les seves energies. Recordem que són gossos de treball, que es destaquen en la pràctica d’esports que contribueixen en el seu equilibri psíquic i físic. Les sortides a la platja, muntanya o al camp almenys dues vegades per mes són ideals. 

Han d’alimentar-se amb pinso de bona qualitat o una dieta BARF (acrònim de Biologically Appropriate Raw Food); s'ha d'evitar sobrealimentar-los malgrat la seva bona gana i requereixen raspallat de pelatge diari.

Comentarios Races de gossos: Pastor Alemany

M´interessaria tenir un gos pastor alemany de raça, femella, per al meu fill. Algú em pot informar del preu i tot plegat. Si es lliura amb les vacunes amb el xip, etc.Agraïria, a més, que em donéssiu un telèfon per comunicar-me personalment.
Moltes gracies.
Jordi Romaguera.
Jordi  Romaguera Jordi Romaguera 10/11/2015 a las 12:43

Deja tu comentario Races de gossos: Pastor Alemany

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre