Avisar de contenido inadecuado

Mètodes per desparasitar al teu gos

 TAGS:Tenir una mascota a casa pot ser divertit, però alhora és una circumstància de gran responsabilitat, de manera que quan decidim adoptar o comprar una, seguirem una sèrie de normes.

Una d'elles és la desparasitació de l'animal, ja que els gossos, en aquest cas, poden patir moltes malalties, com les que estan relacionades amb la presència de paràsits interns, que poden afectar de manera externa i interna a la nostra mascota.

Primer, cal assessorar-se pel teu veterinari a l'hora de desparastitar al teu gos i adquirir els productes necessaris, depenent de l'edat i el pes de la mascota. D'una banda, podem utilitzar collarets antiparàsits, que seran més còmodes i duradors, i es col·loquen d'una manera fàcil.

També hi ha pastilles desparasitadoras que es barregen amb el menjar i prevenen al nostre gos dels paràsits. La dosi de les pastilles depèn sempre del pes del nostre gos.

D'altra banda, hi ha pipetes que contenen líquid que ajuda a allunyar a certs paràsits de la pell del gos. Aplicarem l'interior de la pipeta per diferents parts del cos, com el cap, el llom, la part de darrere ... la pipeta pot col·locar-se un cop al mes aproximadament.

Entre els diferents mètodes actuals, destaquem el mètode Advantix de Bayer, a través de pipeta, que és una de les formes més innovadores i eficaces per desparasitar al nostre gos, com hem vist anteriorment. El mètode Advantix elimina puces, paparres, polls i mosquits ràpidament perquè el contingut de la pipeta es dissol fàcilment sobre la capa lipídica del gos aconseguint una protecció màxima en molt poc temps.

A la targeta sanitària del nostre gos haurem d'apuntar les diferents accions que anem realitzant en matèria de salut, com el cas dels diferents mètodes de desparasitació que hem practicat, així com la vacunes que li hem donat.

Deja tu comentario Mètodes per desparasitar al teu gos

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre