Avisar de contenido inadecuado

Un lloro a casa: consells a tenir en compte

 TAGS:

Els lloros inclouen unes 250 espècies diferents i són ocells de bec corb i potes zigodàctiles o de 4 dits. Els més coneguts són els guacamais, lloros australians, agapornis i les cacatues. 

Els lloros, tot i comptar amb tantes espècies, tenen similituds entre ells com la seva alimentació, ja que gairebé tots s'alimenten amb fruites, llavors, flors i alguns insectes petits. Addicionalment, els lloros viuen majoritàriament en climes càlids, i es poden trobar a Amèrica Central i Amèrica del Sud, entre d'altres llocs. 

Els lloros més comuns per a tenir com a mascota a un apartament són els periquitos, carolines, amazones i cacatues, i són escollits per moltes persones gràcies a la seva intel·ligència, musicalitat i els bonics colors dels seus plomatges. 

El lloro més hàbil en imitar les veus humanes és el lloro gris africà mascle. En moltes parts del món la venda d'espècies amenaçades de lloros està prohibida i, en canvi, els lloros domèstics més habituals han aconseguit reproduir-se en zones naturals repoblant zones com els Estats Units. 

A casa han de tenir un lloc per a ells i aquest lloc ha de ser la seva gàbia, que ha de col·locar-se preferiblement fora de la cuina i els seus gasos. També ha de tenir la possibilitat de conèixer altres àrees de la casa amb supervisió dels seus amos. És llavors quan entra en joc la necessitat de tenir en compte les finestres i portes de l'àrea en que serà alliberat perquè voli per exercitar-se. 

En el cas de la gàbia, aquesta ha de ser d'una mida adequada a la seva mida, per permetre-li de moure's, desplegar les seves ales, menjar i caminar amb llibertat. A la gàbia és on s'ha de col·locar el seu aliment i per això és recomanable establir horaris per esmorzar, dinar, berenar i sopar. 

Alguns dels accessoris que no poden faltar en les gàbies dels lloros són les joguines, que permeten que es distreguin dins de la gàbia i els hi resulti més suportable el temps que hi passen a dins sense sortir a exercitar-se per casa. Perquè puguin sentir-se realment a gust, moltes persones recomanen que visquin en parelles.

Comentarios Un lloro a casa: consells a tenir en compte

Bons consells a tindre en comter abans de comprar un loro. Moltes gracies per comaprtir
Loros Loros 05/06/2017 a las 12:54

Deja tu comentario Un lloro a casa: consells a tenir en compte

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre