Avisar de contenido inadecuado

Gossos i estiu

 -

A la temporada d'estiu és important donar-li prou aigua a la teva mascota per tal que es mantingui hidratada, però més enllà d'això has de tenir en compte altres factors per gaudir de les teves vacances amb la teva mascota. Un d'aquests factors és la natació: no tots els gossos saben nedar de manera innata, però sí poden aprendre a fer-ho amb molta facilitat. Això et serà molt útil quan gaudeixis d'una capbussada amb el teu gos en dies de molta calor en que desitgis portar-lo a passejar pels mateixos llocs que tu gaudeixes. 

Per a ensenyar a nedar el teu gos, la primera cosa que has de tenir en compte es que no has de forçar-lo. Més aviat has de temptar-lo i convidar-lo a entra a l'aigua amb tu, i inicialment posar-li una armilla flotadora per que es senti més segur en els seus primers intents a l'aigua, moure'l en cercles al teu voltant una vegada es submergeixi per estimular-lo a remar i, finalment, mantindre'l vigilat tot el temps per verificar que es trobi còmode i no s'esgoti massa en nedar. Recorda que tots els gossos són diferents i les seves condicions físiques poden variar, així que és preferible no nedar amb ells molt de temps al principi, si no anar augmentant les sessions de manera gradual. 

Existeixen protectors solars indicats per a la delicada pell de la teva mascota, que li pots aplicar abans de portar-la a nedar i t'ho agrairà enormement, així com també per les passejades a peu pots canviar l'horari durant l'estiu i, en base a la teva disponibilitat de temps, en hores matinals, preferiblement abans de les 10 del matí o a las tardes després de les 4, per protegir-lo del sol del migdia com fas amb la teva pròpia pell. A casa, per gossos i altres animals domèstics, el factor de protecció serà proporcionar un lloc amb ombra, aire fresc i aigua per descansar. 

I a més a més, com l'estiu és època de vacances i capricis, perquè no li permets un al teu amic més fidel? Avui et recomanem:

Deja tu comentario Gossos i estiu

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre