Avisar de contenido inadecuado

Consells per triar una peixera

 TAGS:Les peixeres són petits ecosistemes ideals per mantenir còmode i aclimatat al teu peix. Moltes persones trien els peixos com a mascota per ser els animals que requereixen menys atenció i cures, els que els permet atendre'ls en arribar del carrer o seleccionar un com a la primera mascota dels nens.

Les peixeres poden dividir-se en dues grans categories: les d'aigua dolça i les de tipus marí.

Les peixeres o aquaris de tipus marí requereixen més cura pel que fa al manteniment, ja que necessiten tenir temperatures i salnitre en quantitats específiques, mentre que els aquaris d'aigua dolça requereixen neteja i cures més senzilles. Segurament hauràs vist aquaris de tipus marí amb anemones, coralls i algues per a decoració, això és possible gràcies a l'ús de salnitre a l'aigua preparada per a ells.

Els aquaris d'aigua dolça requereixen un manteniment senzill amb productes anticlor i antifongs cada cert temps, i les decoracions s'elaboren a gust dels amos proporcionant espais perquè els peixos puguin refugiar-se, gairebé sempre de pedres o figures plàstiques.

Altres consideracions a fer a l'hora de seleccionar la peixera adequada és la mida, cada raça de peix té un caràcter diferent, alguns són més pacífics i altres més agressius, aquests últims necessiten més espai per conviure amb altres sense barallar-se entre si i, per això, has de tenir en compte la raça i la quantitat de peixos que vols a tenir a la teva peixera.

Els preus i les teves possibilitats també poden influir en la decisió que prenguis en quan al tipus d'aigua, mida de l'aquari i fins la raça del peix que vols tenir a casa, ja que els aquaris de tipus marí solen ser més costosos en aquests aspectes mentre que els d'aigua dolça són més econòmics.

Els sistemes de filtre per l'aquari varien en base a la capacitat d'aigua que puguin contenir, però és molt important adquirir un per facilitar la netedat de la peixera, així com una bomba d'aire que oxigenarà l'aigua després de preparar-se i abocar-se a la peixera.

Abans d'adquirir la peixera que has considerat adequada a través d'aquesta guia ràpida, pregunta a la botiga de mascotes on vas a comprar-la el nombre adequat de peixos que pots col·locar, verifica que les races no es barallin entre si i identifica quin és l'aliment adequat per a elles.

Deja tu comentario Consells per triar una peixera

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre