Avisar de contenido inadecuado

Com acostumar al teu gos a menjar pinso

 TAGS:

Els gossos solen ser molt golafres, doncs al provar el menjar dels humans els resulta tan bo que es tornen reticents a menjar pinso, però aquest és l'aliment que els aporta les vitamines que necessiten, tant per a un correcte desenvolupament en ser cadells, com per mantenir-se sans i forts en arribar a l'edat adulta.

Per acostumar al teu gos a menjar pinso, el primer que has de fer és deixar d'oferir menjar d'humans, amb excepcions, con en aquells casos en què un veterinari recepti un àpat al dia amb pollastre o carn de forma complementària per raons de pes baix, per exemple.

En segon lloc, hauràs de menjar abans de donar-li el seu aliment sec al teu gos. Tampoc no podrà veure com menja un altre membre de la família, ja que això serà una causa de distracció i també de temptació per la teva mascota i no li donarà importància al seu pinso.

En tercer lloc, el moment del menjar del teu gos ha de ser respectat i, per això, has de posar un horari de menjar (posterior al de la família) i deixar el pinso servit perquè el teu gos mengi un màxim de 20 minuts. Al principi el gos pot evadir el moment del menjar esperant que li donin un altre tipus de menjar, però al segon o tercer dia menjarà per necessitat dins del període de temps esmentat.

Algunes vegades resulta difícil per als amos no caure en la manipulació emocional i les peticions de la seva mascota. Però la millor forma de fer menjar pinso al teu gos és posar una mica de disciplina perquè aquest entengui que aquest és l'aliment que li correspon i, de pas, desenvolupi rutines diàries ideals perquè acati ordres i així enfortir un caràcter més dòcil.

Deja tu comentario Com acostumar al teu gos a menjar pinso

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre