Avisar de contenido inadecuado

Beneficis per a la salut a l'hora de tenir una mascota

 TAGS:Com ja hem dit en altres articles, tenir una mascota és una responsabilitat de per vida, cosa que implica tenir-la a casa en funció de les seves necessitats específiques i portar-la periòdicament al veterinari, però també és beneficiós per a la nostra salut.

Hi ha estudis que comproven que tenir una mascota disminueix el risc de patir malalties cardiovasculars, això és per acariciar a la mascota, doncs es redueix la tensió arterial, a més ajuda a combatre la depressió ja que redueix la sensació de soledat el fet de jugar i interactuar amb mascotes i motiva molt més a practicar exercici (en el cas dels gossos) al sortir a caminar i exercitar amb la seva mascota, això permet evitar l'obesitat, tenir millor circulació i millors condicions cardíaques.

Tenir una mascota funciona com una mena de medicina preventiva en diversos aspectes i permet tenir una vida més llarga o longeva que les persones que no tenen un gos, un gat o una altra mascota per a cuidar, donar i rebre afecte en les seves vides.

I, per a les persones que es troben en repòs per alguna malaltia, és milllor i més ràpid el procés de recuperació de cirurgies i infarts en estar acompanyats per una mascota.

Si necessitaves una empenta extra per decidir-te a adoptar una mascota, no ho dubtis més, doncs amb aquestes troballes científiques pots gaudir de les diferents activitats i fonts d'afecte que representen els animals.

Deja tu comentario Beneficis per a la salut a l'hora de tenir una mascota

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre