Avisar de contenido inadecuado

Barretes per a ocells: l'aperitiu ideal

 TAGS:

Els ocells són mascotes encisadores. Ja siguin periquitos, lloros, canaris o cotorres, alegren les nostres llars amb el seu cant i elegant plomatge, però és important que rebin la cura necessària per tenir una bona salut i estar durant molt de temps al nostre costat, com per exemple una dieta rica en vitamines per que tinguin energia i enfortir els seus organismes al mateix temps, amb opcions com les barretes

Les barretes per a ocells són complements ideals per a les dietes dels nostres ocells. Funcionen com a “snacks” addicionals als seus aliments principals i es poden adquirir a Mascotic des de la comoditat de la teva llar. Aporten els nutrients necessaris per a les seves dietes i n'existeix una per a cada au, amb la qual cosa resultaran una fórmula infal·lible per a mantenir actius i sans els nostres ocells de diferents classes i edats. 

Les barretes Versele Laga per a cotorres són ideals per a complementar les seves dietes, estan elaborades amb nous i mel, però també estan disponibles amb fruites tropicals, estan enriquides amb vitamines i minerals per a assegurar un millor trànsit intestinal i els hi resultaran delicioses i cruixents. 

En el cas dels canaris, les opcions en barretes són les barretes Versele Laga amb sabor de fruites del bosc, fruites silvestres, naturals o amb ous frescos. Tenen aminoàcids i minerals per enfortir-los, omplir-los d'energia i contribuir a que tinguin més vigor en el seu cant. 

Per als lloros i papagais, les barretes Versele Laga Lloros amb sabor a fruita són la opció indicada per a complementar la seva dieta i obtenir l'aport de vitamines que necessiten per tenir més vitalitat. 

Els periquitos també poden gaudir dels beneficis de les barretes. En aquest cas, els sabors disponibles són mel i fruites, i tenen agradables sabors i aromes, a més de millorar la seva condició física. No deixis d'adquirir-los per tal que les teves aus puguin tenir una dieta més completa, es sentin molt millor i el seu aspecte sigui fantàstic. 

Deja tu comentario Barretes per a ocells: l'aperitiu ideal

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre